Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Troba feina amb Fem Barri!

Can Calders i La Salut estan experimentant des de fa uns anys una sèrie de millores gràcies, entre d'altres, al projecte Fem Barri. Malgrat això, encara queda la gran assignatura pendent de millorar la situació econòmica de molts dels seus veïns i veïnes, especialment afectats pel complicat context actual.

Aquesta serà una de les línies prioritàries d'actuació de Fem Barri al llarg de 2013. Gràcies al programa Treball als Barris, enguany l'Oficina oferirà una sèrie de serveis d'orientació laboral i millorar de l'ocupabilitat, així com el desplegament d'un ambiciós dispositiu d'inserció.


Avui a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri hem convidat precisament a les responsables de portar a terme aquestes accions. La Montse Jerez, tècnica d'orientació laboral, i María Flores, tècnica del dispositiu d'inserció laboral, expliquen en la següent entrevista quins serveis tenen a la seva disposició aquells veïns dels barris que es trobin en situació d'atur.


Com assenyalen la Montse i la Maria, us emplacem a visitar el Club de Feina als barris que actualment es realitza tots els divendres de 09:30 a 11:30 h, un espai on obtindreu tutorització activa en la recerca de feina.

Tot fomentant la inserció laboral, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris

Mónica ha dit…
Em davant Maria, molt be!!