Nous propòsits per al 2013: millorar l'anglès!

Després de les Festes de Nadal, que han estat ben intenses als barris amb activitats variades (arribada del Papa Noel a la Salut, visita del patge Shelin, arbres de Nadal amb material reciclat), hem iniciat un nou any i amb l'inici d'any és habitual plantejar-se nous propòsits de millora: deixar de fumar, apuntar se al gimnàs, millorar l'anglès...


Aquest ha estat el cas de l'escola A. Gaudí, escola de l'àmbit d'influència de Fem Barri, que ha iniciat l'any amb una interessant iniciativa; aquest dimarts, dia 8 de gener, s'ha incorporat una monitora per atendre els infants d'aquest centre que es queden al menjador de l'escola; però com afirma l'AMPA del centre es tracta d'una monitora molt especial, ja que parlarà als infants única i exclusivament en anglès!!

Aquesta monitora coordinarà els grups dels cursos de 2n a 6è i es dirigirà als infants en anglès tant durant l'estona del dinar com quan facin les activitats d'oci. La proposta ha estat iniciativa de la Comissió de Menjador de l'AMPA que, davant la necessitat de contractar un nou monitor, va sol·licitar que aquest parlés anglès amb l'objectiu de promoure l'aprenentatge d'aquesta llengua entre l'alumnat. 

Tot començant l'any amb iniciatives positives, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris