Soul 16: El videoclip

Ahir a la tarda teníem una cita molt especial a l’Oficina: Fem Barri rebia els components de Soul 16, anteriorment coneguts com Freedom, que va ser el grup finalista del Concurs de Joves Talents. Va ser una trobada distesa, en que vam poder xerrar amb aquestes joves promeses del món de la música, i vam aprofitar per fer-li entrega d’un dels premis que van guanyar al certamen: el seu propi videoclip promocional.


El cas de Patrícia (piano), Júlia (veu), Adrià (guitarra), Lídia (baix) i Edu (bateria) resulta ben interessant. Aquests joves, estudiants a l'Aula de Música i Teatre de Sant Feliu, desenvolupaven la seva activitat musical tant com solistes com en algun cas en grups amateur. Quan es van assabentar de la possibilitat de participar al Concurs de Joves Talents, es van aplegar per formar el combo Freedom.

Però el que començaria com una unió temporal s’ha convertit mesos més tard i després de quedar finalistes en el Concurs en el nou Soul 16, un grup cohesionat i que ha tingut ocasió d’actuar com a combo en diverses ocasions, com en el Cicle de Joves Intèrprets aquest passat estiu.

Desitgem la millor de les sorts a aquests futurs artistes melòdics, i us deixem amb una mostra del seu gran talent: el videoclip amb la versió en directe de ‘If ain’t got you’.


Tot fomentant les oportunitats entre els joves talents, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris