Arriba Carnaval amb Diversitat Lúdica i la Peña Bètica!

El Carnaval d’enguany arriba carregat de propostes molt interessants per gaudir de la festa de les disfresses al màxim. D’entre la pila d’activitats i iniciatives programades i que podeu consultar aquí, en volem destacar dues amb sabor 100% cancalderenc, a càrrec de dues entitats de referència del barri: la comparsa de Diversitat Lúdica i les chirigotas de la Peña Bética.El Club d’Esplai Diversitat Lúdica porta ja uns mesos treballant en la preparació del Carnaval en general, i la seva multitudinària participació en la Rua en particular. No han descuidat cap detall: des del disseny laboriós dels vestits fins a la preparació de la coreografia, passant per la decoració del camió de la Rua, tot ha format part d’un llarg procés de treball en equip afrontat amb entusiasme i en bon ambient, tal com ens han desvetllat en els últims dies a la seva bitàcora.

Dissabte a partir de les 18.30 hores (inici de la Rua) podrem veure i gaudir amb el resultat d’aquests mesos de feina dels de Can Calders.

Imatge extreta de la pàgina de Facebook Chirigota de la Peña Bética

La setmana passada ja us ho advertíem: la Peña Bética torna aquest any amb més ganes de gresca que mai, i donaran el toc de ‘sal i pebre’ irònic a la festa tan característic de les chirigotas. Demà divendres presentaran a les 21:30 hores, a l’auditori del Palau Falguera, el pregó de Carnaval YoTuve Trabajo, una sàtira musical que posa de relleu en clau humorística, i aplicant la fòrmula de la chirigota, els aspectes més crus de la realitat socioeconòmica actual.


Cap de setmana per la disbauxa, cap de setmana per la diversió, i sempre comptant amb la imprescindible col·laboració de les entitats de referència dels barris.

També en Carnestoltes, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris