Cursos de Cambrera de pisos i Auxiliar de cuina adreçats a gent a l'atur!

Per segon any consecutiu posem en marxa el Dispositiu d'inserció sociolaboral a Fem Barri! Com molts del que vau participar l'any passat sabeu, aquest 'dispositiu' són en realitat una sèrie d'accions adreçades preferentment a veïns i veïnes dels nostres barris, majors de 25 anys, i que es trobin a l'atur.


D'entre totes aquestes accions, algunes de les més ressenyables són els cursos de formació, que enguany contemplen quatre especialitats: Cambrera de pisos, Auxiliar de cuina, Gestor de magatzem i Dependent polivalent, que es desenvoluparan en dos moments concrets de l'any:

Finals de febrer
Curs de Cambrera de pisos
Durada: 325 hores

Curs d'Auxiliar de cuina
Durada: 320 hores

Setembre
Curs de Gestor de magatzem
Durada: 340 hores

Curs de Dependent polivalent
Durada: 250 hores

Les places per participar-hi són limitades (15 per curs); tot aquell qui vulgui tenir opció a participar en aquestes formacions, haurà d'adreçar-se a les sessions informatives que es realitzaran els propers dimecres dia 6 i dijous 7 de febrer, a les 9:30 h, a l'Oficina de Fem Barri.


Els cursos contemplen un mòdul de 50 hores per treballar el projecte professional basat en competències, així com un període de practiques formatives en empreses.

A més d'aquests cursos, en el Dispositiu es faran accions grupals d’orientació per donar suport i acompanyament als usuaris en el procés de recerca de feina, com ‘l’Elaboració del currículum’, les ‘Vies de recerca de feina’, ‘l’Entrevista de Selecció’, ‘Iniciació a Internet per la recerca de feina’, ‘Tràmits digitals’ i ‘Ofimàtica bàsica’.

Recordeu la cita:
Sessions informatives - Cursos de formació
Dies: Dimecres 6, Dijous 7 de febrer
Hora: 9:30 h
Lloc: Oficina d'Intervenció Integral - Fem Barri. Riera de la Salut, 30 B

Tot fomentant la formació i la inserció, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris