Busques feina? Descobreix com et podem ajudar

Una de les prioritats del projecte Fem Barri, gràcies al recolzament del programa complementari Treball als Barris, és la d'impulsar i millorar les possibilitats de trobar feina dels veïns de Can Calders i La Salut. En aquest sentit, s'han preparat tot un seguit d'accions, acompanyaments i formacions per ajudar els habitants dels nostres barris a trobar feina.


Per tal de presentar tota la cartera d'actuacions que ja s'estan portant a terme, i ajudar a decidir quina és la que s'adequa millor a cada cas concret, hem previst la realització d'una sèrie de sessions informatives adreçades als veïns i veïnes en situació d'atur dels barris de Can Calders i La Salut. Aquestes sessions es desenvoluparan cada quinze dies en horari de matí (dijous a les 09:30 h) i tarda (dilluns a les 17 h), amb dos  objectius:

  • Donar a conèixer el conjunt d'accions de formació, orientació i inserció que s'estan realitzant en el marc del programa Treball als Barris.
  • Oferir suport i recolzament en el procés de recerca de feina a les persones en situació d'atur dels barris de Can Calders i La Salut.

Després de cada sessió, tots els participants podran realitzar una entrevista diagnòstica amb les tècniques d'orientació de Treball als Barris en la que es suggerirà i s'acordarà la participació en les diferents accions, formacions i tallers segons els interessos i necessitats de cada persona.

Comencem aquesta mateixa setmana amb la primera sessió informativa. Les dades:

Sessió informativa - Recerca de feina
Dia: Dijous 14 de març
Hora: 09:30 h
Lloc: Oficina de Fem Barri. Riera de la Salut, 30B

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris