el Tauler d'anuncis del Club de Feina als Barris

Les veïnes i veïns dels Barris disposen d'una nova eina d'ajuda a la seva tasca de cerca de feina: el Tauler d'anuncis. A les darreres setmanes hem estat treballant per oferir un servei que permeti als usuaris del Club de Feina trobar les ofertes de feina que més els interessa a un mateix espai, sigui de la borsa que sigui i dels sectors que més demanda en rebem.

 
Amb el nou Tauler d'anuncis del Club de Feina podreu trobar les ofertes, actualitzades al minut, de les principals borses de feina (Feina Activa, Infojobs, Trabajos.com, Trovit) així com també les ofertes destacades del Servei Local d'Ocupació entre d'altres.


El Tauler d'anuncis és divideix per pestanyes i cadascuna d'aquestes conté les ofertes dels sector laborals que més demaneu al Club de Feina: Hostaleria, Magatzem i Fàbrica, Atenció al client, Neteja i Atenció a les persones. Les avantatges d'aquest servei són que podeu estar al dia de totes les ofertes dels diversos sectors només fent clic a la pestanya, que es pot consultar des de qualsevol ordinador on tingueu accés a Internet i per tant no cal que us apropeu a l'Oficina. Si trobeu una oferta que s'ajusta als vostres interesos només cal fer clic a sobre de l'enllàç i aquesta us portarà a la borsa de feina corresponent per a que us pugueu inscriure.

A més a més, al mateix Tauler d'anuncis en podreu trobar i descarregar-vos les plantilles de tots els models de currículum, en tot moment per tal que podeu elaborar o mantenir actualitzats els vostres.


Aquest és un recurs per fer-vos més fàcil la tasca de trobar feina, no pas per a que no us apropeu a l'oficina; de fet, des de fa un parell de setmanes, el Club de feina als Barris és obert també els Dimarts a la mateixa franja horària que els Divendres (9:30 a 11:30).

Encara teniu dubtes? voleu saber com funciona? Veniu al Club de feina i us ho expliquem o també podeu mirar la següent presentació interactiva:

Comentaris