Les agents cíviques comencen la campanya 'Accés segur a les escoles'

A partir d'aquesta setmana quan els pares i mares portin els infants a diverses escoles del municipi a primera hora del matí es trobaran amb unes figures molt familiars: les nostres agents cíviques, integrants del Taller d'ocupació 'Entre tots i totes, Fem Barri'. I és que ahir dilluns van començar la campanya d'enguany d'Accés segur a les escoles, una acció que el col·lectiu d'agents cívics ve desenvolupant des de fa anys i que s'ha convertit en una de les més reconegudes i valorades per la ciutadania.


Les agents treballen de manera coordinada amb Policia Local per donar suport a la seguretat de les persones que accedeixen a les escoles. Cada matí durant l'any escolar, amb la corresponent aturada estiuenca, les agents es situaran en aquells punts on es produeix major afluència de vianants per accedir als centres educatius a primera hora del matí per regular-los, i fer alhora una tasca de conscienciació sobre la importància de respectar les normes viàries a les entrades dels centres.


La campanya cobrirà els accesos a Pau Vila, Gaudí, Monmany i Nadal pel que fa als centres situats en l'àmbit d'influència de Fem Barri, i a Martí i Pol i Salvador Espriu pel que fa a escoles de la resta de la ciutat.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris