Tall de circulació a Riera: comença la recta final de les obres

Aquest proper dijous 21 i divendres 22 de març es dóna el tret de sortida a la part final de les obres de la riera de la Salut amb l'asfaltat. Per tal de garantir l'agilitat i rapidesa en l'execució, la circulació a Riera quedarà tancada en el tram comprès entre la Rambla Marquesa de Castellbell i el carrer Can Calders.


Per tal de que veïns i veïnes puguin preveure amb antelació com els hi afectarà aquesta intervenció, s'han difós al barri una sèrie de cartells com el que adjuntem a continuació.

Durant aquest dos dies, hi haurà les següents afectacions a la mobilitat i la circulació:
  • L'accés als carrers Can Calders i Sagrament per la Riera estarà tancat als vehicles.
  • La comunicació amb el barri de Can Calders no es podrà fer des de la Riera; caldrà accedir des de la Rambla o des del carrer Constitució.
  • El carrer de Sagrament quedarà tallat a l'alçada de la Parròquia, on es cnostruirà un pas elevat. Els vehicles podran accedir des de Marquesa de Castellbell o des del carrer Lluís G. Rius.
  • L'accés a la zona de càrrega i descàrrega dels comerços del carrer Can Calders i de la plaça de les Roses s'haurà de fer pel carrer Francesc Mestres. 
Pel que fa als aparcaments, els accessos queden afectats de la següent manera:
  • Carrer de Sagrament, 2: Es pot accedir des del carrer Lluís G. Rius.ç
  • Rambla Marquesa de Castellbell, 109: Es pot accedir des del lateral de la mateixa Rambla.
  • Aparcament soterrat de les Tovalloles: Es manté l'entrada de vehicles pel carrer de Sagrament (es pot accedir des de Lluís G. Rius). La sortida no queda afectada i es fa pel carrer Constitució.
Els contenidors ubicats entre els carrers Pizarro i Can Calders tindran el servei habitual per l'orgànica i el rebuig. El dijous 21 de març, abans de les 8 h, es passarà a fer el buidatge del cartró i els envasos. I el divendres 22 a la nit es farà la recollida de totes les fraccions, excepte el vidre.


Per tal de minimitzar l'impacte en el dia a dia dels veïns per aquestes obres, s'aprofitarà per realitzar en aquest mateix període la construcció d'un pas elevat al carrer de Sagrament, tot just davant de la Parròquia Sant Joan Baptista.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris