Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Pla d'ocupació pel desplegament de fibra òptica

Sant Feliu de Llobregat està fent una aposta decidida, i en molts aspectes pionera, pel desplegament de la Xarxa a tot el municipi de manera que tothom hi tingui accés. Des de Fem Barri i especialment des del projecte Treball als Barris hem volgut aportar el nostre gra de sorra per fer d'aquest projecte una realitat amb la creació del Pla d'Ocupació de Manteniment d'Infraestructures Urbanes.

Aquest pla, que es va iniciar fa dues setmanes, té com a primer objectiu copsar l'estat de les canalitzacions que hi ha als carrers de Sant Feliu tot just sota els nostres peus, i d'aquesta manera preparar el terreny pel desplegament posterior de fibra òptica. El segon objectiu és òbviament la contractació de veïns a l'atur, concretament quatre persones, que durant sis mesos estaran contractades per l'Ajuntament per desenvolupar les tasques ressenyades.


Per parlar del Pla d'ocupació hem convidat precisament una de les seves integrants, l'Ana Caballero, a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri.


Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris