Activitats als barris al marc de les Festes de Primavera 2013

Ja tenim aquí les Festes de Primavera!

Des d'avui divendres 10 fins el diumenge 12 i com cada any tenim llestes tot un seguit d'activitats per a totes i tots: exposicions, tallers, activitats pels més petits... A continuació les llistem per tal que no us perdeu cap:

Divendres 10:

A la Pista coberta de lleure de Can Calders (riera de la Salut) podrem gaudir de les actuacions de Los inolvidables, Ana Sánchez i el mag López i los Zánganos. Pop dels 70, cançó espanyola i espectacle d'il·lusionisme que podrem gaudir a partir de les 20:00.

Al mateix emplaçament, a partir de les 24:00, disco mòbil amb animació.

Dissabte 11:

Els Animadors Socioculturals de la Casa d'Oficis de Treball als barris conviden als més petits a unir-se al "clan de les bruixes i bruixots" al Firajoc del Parc Nadal. Podeu participar-hi d'11:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00.A partir de les 21:00 nova edició del IX Buti+Farra+Sound Festival que comptarà amb les actuacions d'arrel tradicional del Nil Moliner, Com Caliu, Timbalers Diables Rojos, Miquel Roig, Pirat's, Sound Sistema i The Cabrians. Tindrà lloc a la plaça de Lluís Companys però, en cas que plogui, no patiu que es traslladarà a la pista coberta de Can Calders, a la riera de la Salut.

Diumenge 12:

De 10:00 a 14:00 teniu dos esdeveniments en paral·lel: com a les darreres edicions, la pista coberta de lleure de Can Calders acull la V Trobada d'intercanvi de plaques de cava que aquest any, a més a més, farà la presentació de les plaques commemoratives de l'Any Joana Raspall. Simultàniament podeu gaudir de l'Exposició de motos i cotxes antics que organitza Motor Clàssic Sant Feliu.


Les Agents Cíviques del Taller d'ocupació "Entre tots i totes Fem Barri" impartiran el taller "Tothom a fer compost!" on podreu aprendre què és i per a què serveix el compost. Les trobareu al carrer Vidal i Ribas d'11:00 a 14:00, davant de l'Ateneu Santfeliuenc.

Si necessiteu informació, a la porta de l'Ajuntament hi seran les Agents Cíviques oferint aquest servei a tota la ciutadania, tant dissabte com diumenge.

Comentaris