Inauguració de la Riera de la Salut

Han estat més de sis anys d'aportacions ciutadanes, de debat entre veïns, de propostes de tot tipus, de treball conjunt. Més de sis anys marcats per la participació, pel desig d'unir, per les ganes d'apropar encara més els nostres barris. Més de sis anys al llarg dels quals, com diu el lema de Fem Barri, hem decidit entre tots i totes què en faríem d'aquest element tant emblemàtic, però alhora tant segregador, dels nostres barris: la Riera de la Salut.


El resultat el podrem veure, sentir i gaudir a partir d'aquest divendres, ja que el 31 de maig a les 17.30 h es té previst que comencin els actes d'inauguració de la nostra riera. En concret, s'inaugura el tram comprès entre els carrers de Sagrament i Can Calders, el qual ha estat totalment reurbanitzat per esdevenir un ampli passeig central amb vegetació als costat.

L'espai inclou zones d'ombra i espais per al descans i el lleure, amb important presència d'arbres i superfícies de gespa. També s'hi s'ha habilitat una zona de jocs per a la gent gran i un carril bici.


Del passat al futur: un recorregut per la Riera
Per celebrar aquesta data tan assenyalada, s'han previst una sèrie d'activitats organitzades per entitats dels barris per a grans i petits: des d'una visió retrospectiva en el temps a través d'una exposició de fotografies antigues de la Riera, fins a tallers de xapes a càrrec del Club d'Esplai Diversitat Lúdica, passant per Jocs al Carrer o la presentació del vídeo 3D que mostrarà, per primera vegada, l'interior del futur centre cívic de la Riera.
Reconeixeu aquest paissatge?

Recordeu la cita:

Inauguració de la Riera de la Salut
Dia: Divendres 31 de maig
Hora: 17.30 h
Lloc: Riera de la Salut (on si no!)

Us esperem en el que, per a nosaltres, és una de les fites més especials del Projecte.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris