Millorar Sant Feliu està la teva mà!

Fa unes setmanes us emplaçàvem a participar en el taller 'Viure és conviure', una activitat que convidava els ciutadans a dir la seva per tractar temes de convivència. Tot i l'èxit d'assistència i participació de la jornada, des de l'Ajuntament s'ha fet extensiva aquesta invitació a col·laborar en la redacció del futur Pla Local de Convivència a tota la ciutadania. Per tal de que tothom pugui dir la seva de manera àgil, còmoda i senzilla, s'ha habilitat un nou espai virtual on es poden fer aportacions per millorar la convivència i el civisme.


Totes aquestes aportacions en línia, conjuntament a les que ja es van realitzar en el taller presencial, seran recollides en l'esmentat Pla de Convivència, que s'està redactant actualment i que ha de recollir les línies mestres de treball sobre la convivència ciutadana. Un altres dels objectius serà debatre sobre la nova ordenança municipal de convivència que pretén fer de l'espai públic un lloc més cívic i alhora contribuir a la millora de la convivència ciutadana.

Com sabeu, als barris de Can Calders i La Salut estem especialment sensibilitzats amb aquests temes, de manera que us convidem a assistir-hi a aquesta cita virtual per dir la nostra, i ajudar entre tots i totes a construir uns barris, una ciutat, un entorn millor.

Recordeu l'adreça: www.santfeliu.cat/convivencia

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris