Torna el Concurs de Joves Talents!

L’Ajuntament de Sant Feliu a través del projecte Fem Barri, de manera conjunta amb l’Associació de Veïns de La Salut i La Salut Comerç, organitzen el proper dia 31 de maig la segona edició del Concurs de Joves Talents. Aquest certamen té per objectiu promoure la participació i donar a conèixer aquells joves que inicien un camí professional en el món de l’espectacle musical o teatral.

.
Joves Talents II està adreçat a joves d’entre 16 i 30 anys que vulguin presentar un espectacle en grup o en solitari, que s’emmarqui dins les especialitats de música, ball o arts escèniques com teatre, clown o acrobàcia. El certamen es celebrarà divendres 31 de maig a partir de les 22 h, i els concursants podran desenvolupar el seu espectacle en un escenari instal•lat a la Plaça de la Salut.


Plataforma per a nous talents
A la passada edició van actuar més de 85 joves en 17 grups diferents, i va suposar un impuls a nivell professional per grups com els finalistes Soul 16, que ambientaran musicalment la desfilada de Fem Moda, o com la guanyadora del concurs Hanneh, cantautora que actuarà en el marc de les Festes de Primavera. Joves Talents II estarà dinamitzat pel alumnes de la Casa d’Oficis d’Animadors Socioculturals, i comptarà amb la producció de l’empresa local Blackout Producciones.

Punts d’informació: Casal de Joves (c/ Laureà Miró, 118-122) i pàgina de Facebook del concurs www.facebook.com/concursjovestalents.

Comentaris