Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Dignitae, cooperativa de serveis nascuda als barris

Ni tan sols la complicada conjuntura econòmica actual ha pogut amb l'esperit emprenedor de persones com la Sílvia, la Stella Maris o la Mari Luz, que es van liar la manta al cap per fer de la seva idea una realitat. Estem parlant de la cooperativa Dignitae, una empresa d'ajuda a domicili que es dedica a la prestació de serveis integrals a través de professionals de diverses disciplines: atenció personal, domèstica, suport psicosocial, familiar, relacions amb l'entorn...


Tot i que Dignitae ja és una realitat, la seva gènesi no ha estat un camí de roses. Hem convidat dues de les seves integrants a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri. La Sílvia Tolosa, veïna del barri de La Salut, i la Mari Luz, del barri de Falguera, ens han explicat com ha anat aquest procés i el que és encara més important: quins serveis desenvolupen i com ens podem posar en contacte amb aquesta cooperativa nascuda al nostre municipi.


Més enllà dels serveis que ofereix com a empresa, Dignitae es troba en recerca de professionals autònoms que busquin feina i que puguin desenvolupar feines bàsiques d'arranjament i  atenció a la llar. Si esteu interessats en enviar la vostra experiència i/o curriculum, teniu diverses vies per posar-vos en contacte amb Dignitae:

Telèfon: 93 666 11 41
Correu electrònic: dignitae@gmail.com
Facebook

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris