Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Maime Rivas i el projecte per a nens i avis

La Plaça de la Salut és l’espai de referència i trobada entre veïns i veïnes per antonomàsia al barri de La Salut des de fa dècades. Cada dia, i especialment quan s’apropa el bon temps, gran i petits fan ús d’aquest lloc emblemàtic per petar la xerrada, passar l’estona o jugar. Precissament aquest ús intensiu de la plaça fa que de vegades hi hagi certes diferències sobre la utilització d’aquest espai, especialment entre la canalla i la gent gran.

Un grup de veïns i entitats de La Salut, a través de la seva Xarxa, estan preparant una interessant iniciativa per apropar aquests dos col·lectius. Es tracta d’un projecte que proposa que infants i avis puguin jugar plegats, compartint i ensenyant els jocs tradicionals d’uns, i la manera de divertir-se avui en dia d’altres.

Avui a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri hem convidat la Maime Rivas, membre d'una de les entitats del barri de La Salut més actives com és el Banc d'Aliments, perquè ens expliqui com s'està gestant aquest projecte. Si esteu interessats en participar-hi, o teniu curiositat per conèixer les interessants propostes perquè avis i néts juguin plegats, no us perdeu la següent entrevista.


Tal i com comenta la pròpia Maime, es preveu que aquesta iniciativa doni el seu tret de sortida a finals de juny. Esteu atents a les rodalies de la Plaça de la Salut!

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris