II Concurs de joves talents: Galeria

La segona edició del Concurs de Joves Talents va congregar el passat divendres 31 de maig a la plaça de la Salut públic de totes les edats expectant per veure les actuacions dels participants del certamen. Un total d'onze grups van pujar a l'escenari per mostrar les seves habilitats en ball, música, màgia o altres arts escèniques.


Un cop finalitzades les actuacions, el jurat, format per Oscar Roc, del grup Gasca; Maria Luque, professora de dansa clàssica; Dani Suñé, component de la Cobla Principal de Terrassa; Vanesa Gimeno, coreògrafa; i Ramon Mirabet, cantant, es van reunir per deliberar i decidir els guanyadors. En l'elecció dels millors també hi va poder participar el públic, que va tenir la possibilitat de votar a través de la pàgina de Facebook del concurs.

Els premiats van ser: el grup de ball Ginger Up (1r premi); el grup de música Extrapolar (2n premi) i el ballarí i coreògraf Loewe. Els premis són l'elaboració d'un videoclip promocional i la possibilitat de fer diverses actuacions durant l'any.

Comentaris