La Porta del Contes: Aquest juliol, tallers gratuïts per a infants a la Biblioteca!

Els personatges dels contes tenen un problema molt greu! Pirates, cavallers, fantasmes, dracs, princeses, els tres porquets, reis i llops no poden tornar a la seva realitat perquè la Porta que obre el món dels contes està tancada i no es pot obrir.

Els follets que han creat aquest porta són molt despistats i no recorden com obrir-la. L'únic que saben és que les instruccions per fer-ho les han deixat en diferents contes, i que necessiten l'ajut dels nois i noies de la nostra ciutat per trobar-les!


Aquesta és la interessant proposta que ens fan conjuntament la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural i la Biblioteca Montserrat Roig per aquest juliol. Aquesta III Edició de tallers de lleure està adreçada a nois i noies d'entre 5 i 10, i es desenvoluparà gratuïtament en l'entorn de la Biblioteca (tant en el propi recint com a la plaça exterior o la Torre del Roser). Els tallers comencen aquest proper dilluns dia 1 de juliol, i es faran cada dilluns i dimecres durant el mes de juliol.

Cada setmana les activitats estaran dedicades a un tipus de conte en concret: contes d'Animals, del Mar, de Misteri o de l'Amor. Recordeu que teniu una cita tots els dilluns i dimecres de juliol a la Biblioteca amb els nostres animadors!

III Edició de tallers de lleure a la Biblioteca
Dies: Tots els dilluns i dimecres de juliol, de l'1 i fins al 24
Hora: de 18 a 20 h.
Lloc: Biblioteca Montserrat Roig 

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris