Un tour virtual en 3D pel futur centre cívic

El nou centre cívic de Can Calders i La Salut està cridat a ser un dels equipaments de referència no només als barris, sinó a tot Sant Feliu. Quan encara falta un any per a la seva finalització (recordem que les obres ja s'han iniciat), veïns i veïnes porten un temps preguntant-se com serà, quins espais tindrà, quina configuració final tindrà. etc.


Des de Fem Barri hem procurat informar de manera exhaustiva i respondre a aquestes i d'altres qüestions que preocupen els ciutadans. Un bon exemple va ser la notícia que va ser portada del darrer número de la Revista Fem Barri, Però tot i així, hem volgut anar un pas més enllà i aprofitant el potencial que ens ofereixen les noves tecnologies, crear una reproducció fidedigna del que serà aquest futur nou centre cívic. Com se sol dir, 'el moviment es demostra caminant'; acompanyeu-nos en aquesta espectacular recreació en 3D de l'exterior, les sales, l'auditori, el hall i tota la segona planta del futur equipament.


Tal i com es va establir mitjançant processos participatius, l'equipament disposarà de diferents espais que permetran desenvolupar activitats adreçades a tots els públics: sales polivalents, aules taller, espais per a  entitats, espais per a gent gran, zona de lectura o cafeteria, entre d'altres. Com heu pogut comprovar igualment al passeig virtual, l'equipament també serà la seu del Centre de Normalització Lingüística, ubicat al barri de Can Calders ja fa uns anys i que es troba provisionalment al Palau Falguera.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris