Cloenda dels cursos: el reconeixement a la feina ben feta

Ahir dilluns 22 a la tarda vam viure un esdeveniment molt especial a l'Oficina de Fem Barri. Després de mesos d'estudi, entrega i treball, els participants dels cursos d'Auxiliar de cuina i Cambrer/a de pisos van rebre el seu merescut certificat.

Aquests dos cursos de formació ocupacional (de 320 i 325 hores respectivament) han servit a la majoria d'aquests voluntariosos integrants millorar la seva ocupabilitat i el que és més important en alguns casos: trobar feina. Fins a 18 dels 30 participants, el 60%, han tingut algun tipus de contracte durant aquests mesos.


A la sessió d'ahir els assitents van rebre el seu certificat acreditatiu de mans de la comissionada de Fem Barri, la Rosa Mª Martí. A més, les tècniques responsables del Dispositiu d'inserció i l'Orientadora laboral de Treball als Barris van fer un repàs en xifres i fotografies del que ha estat aquesta profitosa experiència, tant a nivell professional com personal. Us oferim per primera vegada la presentació que es va projectar, que conté dades molt reveladores:


Però per sobre de tot, la d'ahir va ser una jornada emotiva, de trobada entre companys i companyes i de reconeixement a tota una tasca de mesos, i de testimonis com el de la Maricela que evidenciaven, en clau positiva, el que han esdevingut aquests cursos. Us deixem amb un recull fotogràfic del que va esdevenir aquesta cloenda i lliurament de certificats.


Tot fomentant la inserció laboral, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris