Durant l'agost, continuen els Patis Oberts a Monmany i Gaudí!

Durant aquest mes de juliol l'Ajuntament ha desenvolupat un projecte anomenat Patis oberts, del que alguns veïns i veïnes ja n'haureu sentit parlar, i fins i tot n'haureu gaudit. La premissa és ben interessant: posar a l'abast de la ciutadania, i en especial dels infants i joves, espais per al joc i la pràctica esportiva en una àmplia franja horària. I alguns dels millors espais en aquest sentit, són precisament, els propis patis de les escoles del municipi.


La iniciativa s'ha posat en marxa en tres escoles de manera experimental, i de moment la resposta per part dels ciutadans ha estat bona. A Can Calders i La Salut tenim la sort de què dos d'aquests centres pertanyen a l'àmbit dels barris; concretament són els patis de l'escola Gaudí i l'escola Monmany.


Durant el mes d'agost els patis es mantindran oberts a les tardes, en horari de 17 a 21 h. Per tal de garantir la seguretat dels infants i joves que utilitzen els patis, i alhora per preservar el manteniment dels equipaments educatius, s'ha establert personal responsable encarregat de supervisar les instal·lacions, així com una normativa d'ús per assegurar la bona utilització dels espais.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris