Més de 350 infants ajuden a obrir la Porta dels Contes!

Durant el mes de juliol els alumnes de la Casa d’Oficis d’Animació Sociocultural, projecte articulat gràcies a Treball als Barris, han desenvolupat una de les actuacions més participades de l’estiu: la tercera edició dels Tallers de lleure a la Biblioteca.


Com ja avançàvem a principis de mes, els personatges dels contes començaven l’estiu amb un problema molt greu: la Porta que obria el món dels contes estava tancada i no es podia obrir. A partir d’aquí, tots els dilluns i dimecres de cada setmana prop de 50 nens i nenes s’han reunit a la Biblioteca Montserrat Roig i les seves rodalies per ajudar-los, mitjançant la realització de divertides proves.


Cada setmana aquestes activitats, ideades, dinamitzades i portades a terme pels animadors de la Casa d’Oficis, han girat al voltant d’un tipus de conte en concret: històries d’Animals, del Mar o de Misteri...


 ...i aquesta darrera setmana, dedicada als contes que parlen de l’Amor.


La participació ha sobrepassat totes les expectatives. En edicions anteriors (recordem que aquest és el tercer any consecutiu que es desenvolupen aquests tallers) prop de 200 infants van participar en les activitats d'estiu. Enguany, després d'un bon inici els dos primers dies de juliol, els animadors van penjar el cartell de COMPLET en cadascuna de les següents sessions, en las quals s'arribava al màxim nombre d'infants previstos: 50 nens i nenes per dia de taller, per a un total de més de 350 al llarg de tot el mes.


Una experiència extraordinàriament satisfactòria per als infants i per a les famílies i, per què no dir-ho, per als propis animadors i animadores de la Casa d'Oficis de Treball als Barris. Uns alumnes que, tot i estar en període de formació, estan demostrant una considerable vàlua professional, capaços de portar a terme accions com aquesta iniciativa que els seus participants han valorat com "Molt bona"...


...com també ho han valorat els personatges dels contes, que agraeixen especialment la col·laboració dels nens i nenes de Sant Feliu per haver pogut, finalment aquesta setmana i amb el seu ajut, obrir la Porta dels Contes.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris