Tornem amb més Club de Feina als Barris!

Comença una nova temporada a Fem Barri! Tot i que l’agost és un mes amb certes ‘peculiaritats’ en l’àmbit socioeconòmic, aquesta no és excusa perquè tots aquells que estiguin buscant feina no continuïn actius. Per això, després de les dues setmanes d’aturada estiuenca, reprenem un dels serveis més demandats i participats de l’Oficina: el Club de Feina als barris.


Aquest Club és un servei gratuït que s’ofereix tots els dimarts i divendres, de 9.30 a 11.30 h, on es posa a disposició dels usuaris els recursos necessaris per facilitar la recerca activa d’un lloc de treball. El servei està dinamitzat per l’equip d’orientació laboral de Treball als Barris, i disposa d’ordinadors amb connexió a Internet.


A banda d’aquest tipus d’atenció més personalitzada, a Fem Barri entenem que el procés de recerca de feina és continu, i no comença i acaba en el Club de Feina als barris. És per això que inicis d’any vam crear el Tauler d’anuncis electrònic (www.cancalders-lasalut.cat/clubdefeina), una potent eina on trobar ofertes actualitzades al minut de les principals borses de feina, així com les ofertes destacades del Servei Local d’Ocupació. A més, hem inclòs plantilles de diferents models de currículum per poder descarregar-los i mantenir actualitzat el propi CV. D’aquesta manera es pot continuar la recerca de feina còmodament a casa o a qualsevol altre espai amb connexió a Internet!


Recordeu que us esperem al Club de Feina a partir de demà, tots els dimarts i divendres a les 9.30 h. I per la resta, estigueu o no de vacances, ja sabeu que compteu amb el personal de l’Oficina de Fem Barri, incorporat des d’avui mateix.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris