Comencen els cursos de formació ocupacional del segon semestre (setembre-desembre)

Un cop finalitzats amb èxit els dos cursos de formació ocupacional del primer semestre (que com alguns recordareu, vam acomiadar en una emotiva sessió de cloenda al juliol), s'ha donat inici a les dues formacions restants adreçades a persones a l'atur dels nostres barris. Aquests cursos, que formen part del recull d'accions del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de Treball als Barris, són el de Gestor de Magatzem (340 hores) i el de Dependent/a Polivalent (330 hores).


Tots dos cursos tenen com a objectiu millorar la qualificació professional dels participants, en l'àmbit de la logística i el comerç, mitjançant l’adquisició de coneixements, habilitats i competències a dos nivells: de manera teòrica, i a través d’una part de pràctiques en empreses. A mes en tots dos cursos els participants obtindran la titulació en manipulació d’aliments, i en el cas dels alumnes del curs de Gestor de Magatzem obtindran la TPC i la formació per conduir carretons elevadors.


A banda d'aquests cursos, el Dispositiu d'Inserció contempla més formacions per ajudar i orientar a tots aquells veïns i veïnes de Can Calders i La Salut en la seva recerca de feina. Concretament a l'Oficina s'impartiran al llarg d'aquest mes de setembre els següents monogràfics:
  • Elaboració de currículum.
  • Vies de recerca de feina.
  • Vies de recerca de feina on line 2.0.
  • L’entrevista de selecció.
I de cara a l’octubre, tenim previst desenvolupar dos tallers d'informàtica per desenvolupar competències TIC:
  • Iniciació a Internet.
  • Ofimàtica bàsica. 
Totes les formacions són gratuïtes i estan subvencionades al 100%, però les places són limitades. Si esteu interessats i interessades en participar-hi, podeu informar-vos i fer les inscripcions a l'Oficina de Fem Barri, o trucant al telèfon 93 666 27 92.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris