Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Diversitat Lúdica i Extrapolar a les festes de Can Calders

Com ja us hem estat informant darrerament, demà dissabte 21 de setembre celebrem les festes del barri amb tot un repertori d'activitats que començaran de bon matí i s'aniran alternant fins a la nit i que han estat pensades per a totes i tots.La secció que el magazine El Mirall a Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri ha comptat amb la presència del Club d'Esplai Diversitat Lúdica, una de les associacions més actives i amb més recorregut del barri i responsable, i del grup Extrapolar, que oferirà un concert en el marc de les festes a partir de les 22:30 h. No us perdeu l'entrevista on han parlat de tot el que podreu viure demà a la Plaça de les Roses.


Us esperem demà! Més que mai en festes, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris

Anònim ha dit…
Sóc una veïna de Can Calders, està bé que facin festes i celebracions però el que no em sembla bé es que no respectin el descans dels veïns, s'han estat des de les deu del matí amb els altaveus funcionant, i no han acabat fins les 2:30 de la nit. El volum era insuportable fins i tot amb les finestres tancades. I tenint només permís fins les dues del matí s'han passat de l'hora i han continuat amb el regeaton i música ortera quan a la "festa" quedava quatre passats de volta. Si us plau, siguin més respectuosos amb la gent.
Fem Barri ha dit…
Bon dia,

Traslladem els teus comentaris als organitzadors i organitzadores de l’esdeveniment perquè en tinguin constància, i per garantir que tots puguem gaudir d’unes festes on tothom hi tingui cabuda.

Gràcies per les teves aportacions.