L'Espai de Dones escalfa motors!

Les dones de Can Calders i La Salut tornen de vacances amb molta empenta! Així ens ho han demostrat aquest matí l'Espai de Dones, l'entitat integrada per dones dels nostres barris, que han "iniciat curs" amb la seva cita setmanal dels dimecres a l'Oficina. Allà han tingut oportunitat de planificar activitats per als propers mesos, i posar-se des de ja a treballar en una sorpresa...


... que com veieu, no ens han deixat pel moment desvetllar-vos. L'únic que ens deixen avançar és que té a veure amb certa "activitat" que hi haurà el proper dia 21 de setembre (pista: mireu l'On Anem d'aquest mes).

Recordeu que l'Espai de Dones és una entitat oberta a totes les dones de Can Calders i La Salut en particular, i de tot el municipi en general. L'Espai es reuneix setmanalment cada dimecres a partir de les 10 h a l'Oficina de Fem Barri per planificar activitats així com per compartir experiències i problemes, en unes trobades en les que tothom hi pot participar. Si us animeu, allà les trobareu amb aquesta nova "sorpresa" entre mans!

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris