Vine amb Fem Barri a les jornades "Prepárate 2013"

El proper dia 26 de setembre s'organitzen unes jornades de màxim interès per a aquells que estiguin buscant feina. Es tracta de Prepárate 2013, una iniciativa gratuïta que compta amb la col·laboració de professionals dels Recursos Humans, la Orientació i el Coaching  que ajudaran als assistents amb els seus coneixements i experiència.

A Treball als Barris, programa complementari del projecte Fem Barri, estem contínuament buscant noves oportunitats i maneres per millorar l'ocupabilitat dels veïns de Can Calders i La Salut. És per això que, donada la rellevància d'aquesta jornada, habilitarem un espai aquest divendres per informar i fer la inscripció a tot aquell que estigui interessat en assistir-hi. La cita:

Informació i inscripcions per a Prepárate 2013
Dia: Divendres 13 de setembre
Hora: 12:30 h
Lloc: Oficina Fem Barri (Riera de la Salut, 30 B)

En una reunió tutoritzada els serveis tècnics d'orientació i inserció de l'Oficina explicaran en què consisteix, què es pot esperar, i com inscriure's al Prepárate, inscripció que els usuaris podran fer allà mateix amb els ordinadors del Club de Feina.


La jornada, que es desenvoluparà a la Fira de Barcelona, comptarà amb tallers, conferències i trobades col·lectives amb experts. A mode d'exemple, els assistents podran participar, entre d'altres, en activitats com:

  • Cómo redactar un CV con impacto (taller)
  • Conferència: ¿Qué debes y qué no debes hacer en una entrevista de selección?
  • Trabajar en el extranjero (taller)
  • Actitud positiva: la risa como herramienta (activitat)
  • ¿Qué buscan las empresas en una selección? (taller)
  • Relación laboral: contrato, retribución (activitat)
  • Reinvéntate creando empresas (taller)
Com hem assenyalat, els assistents tindran a més l'oportunitat de sol·licitar trobades individuals de 25 minuts amb professionals de Recursos Humans per compartir dubtes sobre la recerca de feina, la realització de currículums, les cartes de presentació o com afrontar les entrevistes amb èxit.

L'aforament del Prepárate 2013 és limitat, i molts dels tallers i activitats requereixen inscripció prèvia. És per això que us emplacem novament als interessats a inscriure-us aquí, o bé fer-ho divendres 13 a la sessió tutoritzada a l'Oficina de Fem Barri. Recordeu que és gratuït, i sobretot que es tracta d'una molt bona oportunitat d'assolir un dels majors reptes actuals: poder trobar feina.


Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris