Ràdio Sant Feliu: l'Espai de Dones col·labora a la Marxa popular contra el càncer de mama

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, demà dissabte 19 d'octubre se celebra a Sant Feliu una caminada popular solidària. La marxa sortirà de la plaça de la Vila a les 9 h del matí i recorrerà la llera del riu Llobregat durant 5 quilòmetres amb panoràmica del parc agrari, les aus i la flora fins als aiguamolls de Molins de Rei, per tornar novament al punt de trobada.
Durant el matí el Consell de la Dona vendrà mocadors de color rosa per als i les participants, símbol d'aquesta malaltia, i els beneficis es destinaran a la recerca i investigació del càncer. Precisament una entitat de les entitats més actives dels barris, l'Espai de Dones, s'ha encarregat en els darrers dies de confeccionar i cosir, de manera totalment altruista, aquests mocadors. La seva presidenta, la Bruna Guisado, ha col·laborat en el reportatge que ha emès Ràdio Sant Feliu sobre aquesta caminada.


L'organització recomana anar vestit amb una samarreta blanca. El Dia Internacional del Càncer de Mama és una oportunitat que permet sensibilitzar la població vers aquesta malaltia, solidaritzar-nos amb la dones que la pateixen i alhora fer pedagogia per promocionar estils de vida saludables.

Comentaris