Jornada formativa per coneixer millor el teu smartphone o tableta

Són molts els usuaris que atenem des de l'oficina al marc del Club de Feina als barris i que sovint es presenten amb dubtes arran d'un nou dispositiu electrònic que els està fent la guitza: una contrasenya que no funciona, un correu electrònic de què no tenien constància, una xarxa social a la qual ja no poden accedir...


A més de servir com a terminal telefònic, els anomenats smartphones i tabletes són eines que poden ser de molta utilitat si se saben utilitzar. Per exemple poden ajudar a planificar les tasques a fer, trobar eines específiques per resoldre una situació imprevista, dur al dia la recerca de feina, etc. El seu ús i difusió s'està estenent tant a l'àmbit familiar com al laboral i moltes petites i mitjanes empreses l'incorporen donada la seva versatilitat.

El pròxim dimarts 26 de novembre a les 16 h. tindrà lloc a l'auditori del Palau Falguera una jornada de formació tecnològica en el sector Mobile amb el títol “Mobile Marketing per a ús personal, professional i empresarial”, que s'adreça a tothom que vulgui conèixer de més a prop aquests dispositius i incorporar el canal mòbil al dia a dia, tant per la recerca de feina com per l’ús professional i empresarial.


La jornada, que s'engloba dins del programa m-Talent, plantejarà dubtes per tal de resoldre'ls, des de "què és un smartphone o una tablet?", passant per "què és una app?", "quant costa fer una aplicació mòbil?", "botigues i compra al mòbil", "recerca de feina" i "ús professional".

Si voleu assistir i participar en aquest esdeveniment gratuït cal que empleneu la butlleta d'inscripció a:

Comentaris