Videobook del grup Extrapolar, segon premi del Concurs de Joves Talents 2013

Com molts encara recordeu, el passat mes de juny vam celebrar un dels esdeveniments més sonats de l’any en tot el municipi: la segona edició del Concurs de Joves Talents. Una de les sorpreses d'enguany va ser la participació d'un grup amb una marxa i una qualitat que va encantar al públic i va captivar el jurat. Tant és així, que els seus integrants es van alçar amb el guardó de finalistes, a molt poca distància dels guanyadors. Estem parlant, com no, del grup Extrapolar.


El premi per guanyar el concurs, a banda del seu reconeixement públic com a artista, consistia en la creació d’un vídeo promocional. A la foto de dalt vam voler immortalitzar el moment en que entregàvem a dos dels seus components, el Toni i el Sergi (esquerra i dreta), acompanyats del productor de Blackout que ho ha fet possible, aquest videobook.

Des Fem Barri, com a organitzadors del Concurs de Joves Talents 2013, estem orgullosos de poder presentar-vos a tots i a totes aquest audiovisual, en que podreu conèixer més de prop qui hi ha darrera d'Extrapolar: la seva trajectòria, les seves inquietuts, els seus gustos, perspectives, aspiracions, influències... Gaudiu amb el videobook, i a veure si reconeixeu algun dels indrets on s'ha gravat!


Extrapolar està format per Toni Orduña (guitarra rítimica, ukelele i veu), Sergi Pisabarro (guitarra solista), Andreu Sierra (baix), Guille (teclat, segona guitarra elèctrica), Marc Vega (bateria) i Adrián Álvarez (cors). Després de la seva participació a la segona edició del Concurs de Joves Talents, han continuat la seva trajectòria oferint actuacions a diferents poblacions de Barcelona, inclós el seu recordat concert de les Festes de Can Calders del passat 21 de setembre!Des de Fem Barri desitgem el millor a aquest cúmul de talent que és Extrapolar, i esperem que el nostre hagi estat un granet de sorra en la trajectòria d'èxits que, estem segurs, els hi espera.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris