Xerrada sobre la Llei de Dependència a càrrec de Dignitae

El passat mes de juny fèiem la presentació en aquest blog d'una de les experiències empresarials més interessants sorgides, en part, al si dels nostres barris. Estem parlant de la cooperativa Dignitae, formada per la Sílvia, la Mari Luz i l'Stella Maris, que mesos després del seu naixement continua en una línia ascendent d'activitat.


Aquestes emprenedores de mena no només han començat a establir sinèrgies i a teixir la seva pròpia xarxa de clients sinó que també, i això és especialment important, han generat treball i per tant donat feina a veïns i veïnes del municipi. D'aquests i d'altres temes van estar parlant precissament amb els companys del programa Sant Feliu On-Line, amb qui van estar xerrant i rebent assessorament en aspectes de posicionament de marca on-line i ús de xarxes socials. Podeu consultar aquí els detalls de la seva visita.


La seva darrera iniciativa planteja una iniciativa molt interessant. Es tracta d'una Xerrada sobre la Llei de Dependència a càrrec de l'advocada Mireia de Rosselló. Les dades de la cita:

Dia: 7 de novembre
Hora: 18:30 h
Lloc: Torre del Roser

Desitgem molts èxits a aquest projecte!

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris