Cursos de Cambrera de pisos, Ajudant de cuina i sala i Dependent polivalent adreçats a gent a l'atur!

Per tercer any consecutiu posem en marxa el Dispositiu d'inserció sociolaboral a Fem Barri! Com molts del que vau participar l'any passat sabeu, aquest 'dispositiu' són en realitat una sèrie d'accions adreçades preferentment a veïns i veïnes dels nostres barrismajors de 25 anysi que es trobin a l'atur.


D'entre totes aquestes accions, algunes de les més ressenyables són els cursos de formació ocupacional, que enguany contemplen tres especialitats: 'Cambrer/a de pisos', 'Ajudant de cuina i sala'  i per últim el curs de 'Dependent/a polivalent'. A més al llarg de l'any es realitzaran tres cursos per a l'obtenció dels carnets de 'Conducció de carretons elevadors', 'Targeta Professional de la Construcció' i 'Manipulació d'aliments'.

Inici al Febrer:
Carnet de carretoner + TPC + Manipulació d'aliments
Durada: 50 hores.


Inici al Març:
Curs d'Ajudant de cuina i sala
Durada: 320 hores

Curs de Cambrera de pisos
Durada: 325 hores

Inicis del segon semestre:
Curs de Dependent/a polivalent
Durada: 330 hores

Les places per participar-hi són limitades (15 per curs); tot aquell qui vulgui tenir opció a participar en aquestes formacions, haurà d'adreçar-se a les diverses sessions informatives que es realitzaran els proper dijous dia 30 de gener,  a les 9:30 h i a les 11:30 h,  el i dilluns dia 3 de febrer, a les 9:30 h, a les 11:30 h i a les 17:00 h o bé el dimarts 4 de febrer a les 12:30 h. Totes les sessions es realitzaran a l'Oficina de Fem Barri.


Els cursos contemplen un mòdul de 50 hores per treballar el projecte professional basat en competències, així com un període de pràctiques formatives en empreses.

A més d'aquests cursos, en el Dispositiu es faran accions grupals d’orientació per donar suport i acompanyament als usuaris en el procés de recerca de feina, com ‘l’Elaboració del currículum’, les ‘Vies de recerca de feina’, ‘l’Entrevista de Selecció’, ‘Iniciació a Internet per la recerca de feina’, ‘Tràmits digitals’, ‘Ofimàtica bàsica’ i ‘Anglès bàsic’.Com sabeu, aquestes accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris" i cofinançades pel Fons Social Europeu.

Recordeu les cites:
Sessions informatives - Cursos de formació ocupacional
Dia: Dijous 30 de gener
Hora: 9:30 h i 11:30 h.

Dia: Dilluns 3 de febrer
Hora: 9:30 h, 11:30 h i 17:00.
Lloc: Oficina d'Intervenció Integral - Fem Barri. Riera de la Salut, 30 B

Tot fomentant la formació i la inserció, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris