Fins aviat agents i animadors!

El passat dimarts 17 va tenir lloc a la sala d'actes de l'Aula Sant Feliu la cloenda dels dos grans programes ocupacionals del projecte integral als barris que ens han acompanyat al llarg d'aquest 2013: el Taller d'Ocupació d'Agents cívics i la Casa d'Oficis d'Animació sociocultural.


La jornada va reunir a més a més de les i els protagonistes (8 agents cíviques i 8 animadors), a familiars, amics i representants tant de l'Ajuntament com del SOC. Durant l'acte, dinamitzat per les titelles, es va fer un repàs de tot el que han après, col·laborat, treballat i madurat al llarg d'aquest any d'intens treball per tot el municipi i es van reviure moments molt emotius amb les valoracions personals d'agents i animadors.

A continuació podeu gaudir de la peça audiovisual de resum de la jornada del passat dimarts:


Des de l'oficina volem mostrar el nostre reconeixement i agrair a aquests dos fantàstics equips humans (incloent als tutors) per les seves ganes i dedicació, esforç, motivació i preocupació per la qualitat que han demostrat dia a dia i que l'han aportat tant a Fem Barri, com als barris de Can Calders i la Salut i a tot Sant Feliu.

Els nostres millors desitjos per a la nova etapa que enceteu!

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris