El Barri entre Costures!


Ja fa quatre anys que les Dones costureres van decidir fer de l'oficina de Fem Barri el seu taller de patronatge i que tots els dimecres a la tarda a partir de les 18:00 h. es reuneixen per aprendre noves coses. 

Dirigides per una patronista, aquest grup estable de dones està obert a la participació de qualsevol dona del municipi que vulgui posar-hi fil a l'agulla per aprendre diverses tècniques de costura amb patrons, confecció, punt de creu, ganxet, costura de supervivència... 
Com ja podeu veure al cartell, la seva activitat és molt diversa, dinàmica i amb molta iniciativa. Tant és així que en més d'una ocasió, les integrants del grup han col·laborat al magazine setmanal El mirall de Ràdio Sant Feliu i fins i tot han participat en projectes arriscats, com el d'una de les seves usuàries que va confeccionar un vestit... a partir d'un quadre pintat!


Doncs bé, ara també ens sorprenen amb el seu bloc on pengen entrades amb els seus dissenys i creacions, curiositats, recomanacions de materials... demostrant-nos un cop més que aquest grup de dones costureres tant valen per un trencat com per un descosit.


Si esteu interessats i interessades, o voleu més informació i provar aquesta activitat, apropeu-vos un dimecres de 18:00 h. a 20:00 h. per l'Oficina o trucar al telèfon que consta al seu cartell.

Entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris