Ja arriba el Carnaval 2014!El Carnaval ja ha arribat als barris on entitats i veïns preparen les seves disfresses per aquests cap de setmana de festa. Aquest divendres 28 de febrer a les18:00 h., el Club d'Esplai Diversitat Lúdica col·labora a l'acte de benvinguda del Rei Carnestoltes a la Sala Ibèria amb el que es donarà el tret de sortida de les festes.


Com cada any, la rua del Carnaval amb el concurs de comparses tindrà lloc el dissabte, que aquest any toca en 1 de març, i per participar-hi cal haver emplenat, abans del dia 25, la butlleta de participació al web de l'Ajuntament. El carrer Mataró, com de costum, serà el punt de concentració de comparses (17:30 h.) i inici de la rua (18:30 h.) que faran el seu recorregut pels carrers del poble fins a arribar a la plaça de la Vila a on les estaran esperant el jurat i el Rei Carnestoltes. Seguidament de la rua, a les 22:30 h. a la Sala Ibèria, s'iniciarà el Ball d'envelat del Carnaval que inclou l'entrega de premis a les millors disfresses i tancament (o inici) de festa.

La Comissió del Carnaval porta 31 anys col·laborant amb l'ajuntament per donar cabuda i continuïtat al festeig del Carnaval a la ciutat. El seu objectiu és el de fer d'aquesta festa un acte participatiu, divertit i on veïnes i veïns del municipi facin pinya. Aquest any també es posa a la venda el "mocador del Carnaval" per ajudar a finançar a les comparses participants en el concurs.


Com ja sabeu, fa uns quants mesos que Diversitat Lúdica hi treballa en la confecció de les disfresses i la coreografia de la comparsa que acollirà 200 membres entre adults i infants. Per fer-vos un petit mos de què ens espera dissabte vinent, el Club d'Esplai ha penjat un vídeo preparatiu de la coreografia que ballaran i que aquí us compartim:

Comentaris