Troba ofertes de feina al Tauler d'anuncis del Club de feina als barris!

Fa gairebé un any que està en actiu el Tauler d'anuncis del club de feina als barris, una eina còmoda i senzilla que agrupa ofertes de les borses de feina de la Xarxa en sis categories -els sectors dels quals més demanda rebem a l'oficina- i un mateix espai.
El Tauler d'anuncis és una eina oberta a tota la ciutadania i presenta a les seves pestanyes les ofertes actualitzades al minut de les principals borses de feina (Feina ActivaInfojobsTrabajos.comTrovit) així com les ofertes destacades del Servei Local d'Ocupació entre d'altres.


Cadascuna de les pestanyes que presenta l'eina està dirigida a un sector, aquests són: Hostaleria,Magatzem i Fàbrica, Atenció al client, NetejaAtenció a les persones i Auxiliar administratiu. D'aquesta manera, en una sola pantalla podeu fer una revisió de les actualitzacions de les borses de feina i inscriure-us al moment amb les vostres dades d'accés -d'aquell servei en concret- des d'aquell mateix espai.

Un exemple del mecanisme:


A més, recordeu que també disposeu de les plantilles dels diferents formats de currículum (Cronològic, invers, europeu, per competències), totes elles en versió  castellana i catalana i descarregables a qualsevol de les pestanyes a l'apartat box.


Com ja hem comentat en múltiples ocasions, aquesta és una de les accions que podem portar a terme per estar subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris" i cofinançades pel Fons Social Europeu. I si teniu cap dubte del seu funcionament, no dubteu en apropar-vos per l'Oficina en horari del Club de feina: fins a finals de Febrer els divendres de 9:30 a 11:30 i a partir de Març tornem a l'horari habitual de dimarts i divendres de 9:30 a 11:30.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris