Actes de conmemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona

El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona, un dia important on es destaca la importància, el valor i la determinació de moltes dones que han lluitat pels drets de la dona reivindicant un món d'igualtat i respecte. Sant Feliu és un municipi compromès amb la causa, actiu i reivindicatiu que valora, propicia i fomenta els actes que li donen suport. L'Ajuntament de Sant Feliu, conjuntament amb el Consell municipal de les Dones, preparen cada any activitats per fomentar la participació de la ciutadania.


Més enllà del Dia Internacional, al llarg de tot el mes es duen a terme actes i activitats com ara la gimcana 'Pinta el 8' que va dinamitzar la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural dos anys consecutius. L'Espai de Dones dels barris de Can Calders i La Salut són unes incondicionals que participaran en els actes, com ja han fet als anteriors, que enguany van des del dia 4 fins al 23 i que tot seguit us mostrem (també podeu consultar en aquest enllaç).


Cal desatacar una nova iniciativa emmarcada en aquest acte que és la I Cursa de la Dona de Sant Feliu, que tindrà lloc el pròxim diumenge 9 de març. Es tracta d'una cursa no competitiva, pel que es pot fer també caminant, que no discrimina sexe, edat ni nació i que consisteix en un recorregut urbà de 5 km arrencant i acabant al mateix punt, la plaça del 8 de Març. És gratuïta i es demana a les persones participants que portin una samarreta lila, o bé blanca. Les persones interessades poden fer la inscripció al web de l'Ajuntament.


Per un món d'igualtat i respecte, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris