Dia d'Andalusia 2014

Un any més, les associacions andaluses del municipi organitzen conjuntament amb l'Ajuntament activitats per commemorar el Dia d'Andalusia, el passat 28 de febrer que va coincidir amb les festes de Carnaval i que, per tant, tindran lloc aquest cap de setmana 8 i 9 de març. Amb uns barris com Can Calders i La Salut, que tenen una població d'origen andalús en gran part, ens enorgulleix presentar-vos el programa d'aquesta celebració pel cap de setmana.



L'Agrupación Cultural Andaluza Rosas de Sant Feliu, el Centro cultural Andaluz Virgen del Rocío, la Peña Bética i la Peña Cultural Recreativa Luís de Córdoba col·laboren amb l'Ajuntament per apropar aquesta festivitat a tota la ciutadania amb les activitats que tot seguit un indiquem:

Dissabte 8:
  • 20:30 h. al Saló dels Àustries es farà un tast del tradicional vi en honor del Dia d'Andalusia
  • 22:30 h. a l'Auditori del Palau Falguera es podrà tornar a gaudir de la Chirigota de la Peña Bética "con más de 40 y sin na que llevarme a la boca" a més del Coro Rociero Rosas de Sant Feliu de l'Agrupación Cultural Andaluza Rosas de Sant Feliu i el concert del cantaor Manuel Durán. L'entrada es pot aconseguir per anticipat a les mateixes entitats organitzadores o bé una hora abans del concert a la taquilla de l'Auditori.
Diumenge 9:
  • 11 h. a la Sala Ibèria, Festival folklòric andalús que comptarà amb la participació dels quadres i "cantaors" de les entitats organitzadores.
  • 13 h. a la plaça Lluís Companys l'aperitiu popular donarà el punt final a les festes commemoratives del Dia d'Andalusia.
Com ja us vam comentar a l'anterior entrada, des del dia 28 fins al pròxim 16 de març es pot visitar l'exposició d'escultura i pintura dels artistes Quim Hernández Pellisa i Valentín Lozano al Palau Falguera. L'horari és de dimarts a dissabte de 18 h. a 20 h. i diumenges i festius d'11 h. a 14h.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris