Ets jove, tens idees i vols ser el/la pròxim Yuzz dels barris?

Sant Feliu tornarà a ser seu de la nova edició del programa YUZZ, jovenes con ideas, el viver de formació i assessorament de la Fundación Banesto per a joves d'entre 16 i 30 anys amb idees innovadores de base tecnològica. 
Aquest any però, abans de la selecció dels 20 afortunats que podran desenvolupar el seu projecte empresarial i acabar esdevenint un projecte d’emprenedoria amb l’assessorament adient entre maig i octubre d'aquest any, la seu de Sant Feliu ha programat pel darrer cap de setmana de març (28, 29 i 30) el Campus YUZZ Sant Feliu a l'espai de Co-work-TIC Sant Feliu (Torre del Roser, C/ Joan XXII, 14), un esdeveniment gratuït de captació i identificació d'aspirants i candidatures per mitjà d'una sèrie d'activitats basades en l'aprenentatge multidisciplinari i col·laboratiu de creació i treball en xarxa.


Els barris de Can Calders i la Salut han estat des de sempre el bressol de molts emprenedors i emprenedores. Sense anar més lluny, a l'anterior convocatòria del Yuzz, el Pau Gámez, jove il·lustrador i emprenedor dels barris, va participar amb el seu equip Amb Seny Estudi i van arribar a quedar segons classificats al Yuzz Sant Feliu, a un pas de guanyar el viatge a San Francisco i visitar les empreses de Silicon Valley.


Si tens una idea de negoci que et volta pel cap, si estàs cercant un equip per dur-la a terme o si no tens una idea però saps com fer les coses, el Campus YUZZ Sant Feliu és la teva oportunitat per passar un bon cap de setmana i conèixer gent interessant amb les teves mateixes inquietuds. Fes la teva inscripció (gratuïta) al següent enllaç.

Amb idees innovadores, Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris