Fem Barri amb Fem Ocupació per a Joves!

Tens entre 18 i 29 anys? Tens l'ESO, Batxillerat o CGM? I a més d'això, tens el carnet de monitor/a de lleure infantil i juvenil? Doncs, si reuneixes aquests requisits, tens l'oportunitat de treballar 6 mesos com a monitor/a de colònies o animador/a d'hotels i càmpings!


Fem Ocupació per a joves és un programa del Servei d'Ocupació de Catalunya que busca un enfocament diferent dels altres programes de formació i treball que es dissenya en funció de les necessitats reals de l’empresa i dels llocs de treball que es necessiten cobrir i alhora pretén afavorir la inserció laboral de joves en situació d'atur.


La coordinadora i persona de contacte del projecte és l'Isa Piédrola, qui va ser tutora de les Cases d'Oficis d'Animació sociocultural que hem tingut aquests darrers tres anys. La isa ha atès els micròfons de Ràdio Sant Feliu per parlar del projecte en una entrevista que podeu sentir a continuació:


Si esteu interessats, la convocatòria és oberta fins al pròxim 14 de març. Us podeu posar en contacte amb ella mitjançant:

Tot fomentant l'ocupació també entre els joves, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris