Divendres tornem amb més Club de Feina!

Després del Dia del Treballador, tornem per fer honor al nom d'aquesta jornada el divendres 2 amb el Club de Feina! Aquest divendres Fem Barri obrirà les seves portes i no farem pont entre d'altres per garantir un dels serveis més demandats i participats de l’Oficina: el Club de Feina als barris.


Aquest Club és un servei gratuït que s’ofereix tots els dimarts i divendres, de 9.30 a 11.30 h, on es posa a disposició dels usuaris els recursos necessaris per facilitar la recerca activa d’un lloc de treball. És una de les accions que estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris" i cofinançades pel Fons Social Europeu. El servei està dinamitzat per l’equip d’orientació laboral de Treball als Barris, i disposa d’ordinadors amb connexió a Internet.


Aprofitem per recordar-vos que a banda d’aquest tipus d’atenció més personalitzada, a Fem Barri entenem que el procés de recerca de feina és continu, i no comença i acaba en el Club de Feina als barris. És per això que posem a disposició de la ciutadania el Tauler d’anuncis electrònic (www.cancalders-lasalut.cat/clubdefeina), una potent eina on trobar ofertes actualitzades al minut de les principals borses de feina, així com les ofertes destacades del Servei Local d’Ocupació. A més, hem inclòs plantilles de diferents models de currículum per poder descarregar-los i mantenir actualitzat el propi CV. D’aquesta manera es pot continuar la recerca de feina còmodament a casa o a qualsevol altre espai amb connexió a Internet!


Recordeu que us esperem al Club de Feina no només aquest divendres 2 de maig sinó tots els dimarts i divendres a les 9.30 h. I per la resta, estigueu o no de pont, ja sabeu que compteu amb el personal de l’Oficina de Fem Barri.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris