La directiva del Betis visita la Peña Bética a Can Calders

Aquest passat divendres dia 4, la directiva del Real Betis Balompié es va apropar a Can Calders per commemorar els 20 anys de Peña Bética de Sant Feliu al seu local a la plaça de les Roses.


Com ja sabeu, enguany la Peña Bética té programades i està duent a terme tota una sèrie d'activitats extraordinàries per festejar les dues dècades d'activitat de l'entintat als barris de Can Calders i la Salut i a tot Sant Feliu. Dins d'aquest programa d'activitats s'engloba l'acte del passat divendres al vespre on els socis i aficionats de l'equip blanc i verd van omplir el local per rebre i compartir una estona amb Rafael Gordillo, Manuel Dominguez i Juan de Dios Álvarez. 


L'acte el va presentar el President de la Peña Bética, Antonio González i va comptar amb la intervenció de la primera tinent d'alcalde i comissionada del projecte Fem barri, Rosa Maria Martí a més de la presència dels regidors Manel Carrion i Manel Martinez. Rafael Gordillo, exfutbolista del club sevillà i actual directiu, el Manuel Dominguez, actual president del club i el Juan de Dios Álvarez, president de la Federació de Peñas del Real Betis Balompié van dedicar també unes paraules on es va fer èmfasi a la lleialtat de l'entitat cap al club, la gratitud cap a l'afició i les peñes per la seva passió per l'equip i l'enhorabona per l'extensa trajectòria. 

En finalitzar l'acte oficial, la comitiva del Real Betis Balompié va fer entrega d'uns obsequis a l'associació pel seu aniversari i va van fer-se fotos amb les persones assistents. Tot seguit us deixem el vídeo de l'acte amb les seves intervencions:

Comentaris