Arrenca la nova edició al Yuzz Sant Feliu

Us heu assabentat ja? Sou alguns dels escollits? Per segon any consecutiu, Sant Feliu esdevindrà seu del YUZZ, el concurs d'emprenedoria adreçat a joves d'entre 16 i 31 anys amb idees innovadores de base tecnològica!


Fa unes setmanes us anunciàvem la convocatòria. El divendres passat, 9 de maig, coincidint amb la 35ª Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat i la 56ª Exposició Nacional de Roses, es va publicar al lloc web del concurs el llistat de projectes seleccionats que participaran en la nova convocatòria del 'Yuzz, jovenes con ideas' (iniciativa del Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) del Banco Santander).

Un cop més, la Torre dels Rosers tornarà a ser seu del Yuzz Sant Feliu i acollirà els nous 23 projectes que han guanyat ja la plaça per poder participar en aquesta convocatòria. Disposen ara de 6 mesos per desenvolupar els seus projectes empresarials, idees de negoci o d'innovació social i compten amb l'ajuda i assessorament de tutors experts de diversos sectors empresarials, un espai condicionat amb maquinària per poder desenvolupar la seva tasca, activitats, ponències...


De les 39 propostes que ha rebut en aquesta convocatòria el centre Yuzz Sant Feliu, més de la meitat han estat fetes per dones i més d'un terç per veïnes o veïns del municipi. Així que si has estat una de les persones afortunades i si a més ets dels barris, et convidem a què t'apropis per l'Oficina de Fem Barri per parlar-nos de la teva idea!


També amb projectes innovadors, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris