Ja són aquí les Festes del barri de la Salut!

Les festes tornen al barri de la Salut aquest cap de setmana! De divendres a diumenge podrem gaudir  amb tot un plegat d'activitats, espectacles i concursos organitzades per l'Associació de Veïnes i Veïns de la Salut i que compta amb la col·laboració amb l'Ajuntament.


Divendres 30 de maig es dóna el tret de sortida d'aquesta 9ª edició de les festes del barri amb la fase classificatòria del concurs de Funky, Jazz i Hip Hop que enguany agafarà el relleu del Concurs de Joves Talents que, com ja sabeu, les nostres Cases d'Oficis d'Animació Sociocultural van organitzar, coordinar i presentar els darrers 2 anys.

Dissabte 31, després de l'espectacle nocturn, podrem descansar i tornar amb forces a partir de les 12 h. amb el bany d'escuma i ja de tarda, a partir de les 18:00, s'encadenaran les actuacions de l'Associació ASPRODIS, l'Ana Màrquez i la final del concurs de Funky, Jazz i Hip Hop; l'espectacle de Molero SPORT, la sisena edició del concurs de truites "¿Tienes huevos?" i el lliurament de premis; sopar popular, correfoc i la Disco mòbil que donarà el punt i a part d'aquesta jornada tan intensa.

De bon matí, el Diumenge 1 de juny, les Dones artesanes ens esperaran arran les 10 h. Els més petits s'ho passaran d'allò més bé amb l'animació infantil que Diversitat Lúdica els té preparada i tots plegats podrem fer un tast de menjar Colombià i cafè de la mà de l'associació Fem Amics i Comerç Just. La tarda està reservada per les actuacions de Real Pocket's Dance, la Penya Bética i la seva Chirigota i la clausura de festes amb Joan de Batlle.

Podeu consultar els horaris als cartells que de ben segur ja els haureu pogut trobar pel barri i que són idèntics al que tot seguit us mostrem:


Fent nostres les festes de la Salut, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris