La Riera de la Salut rep un premi CID-Awards a Las Vegas!

Al febrer ja us vam informar de que el projecte de reforma de la Riera de la Salut havia guanyat el primer premi Ceràmica 2013. La setmana passada ens va arribar la notícia de què, a més, el mateix projecte ha estat guardonat als CID-Awards, el concurs internacional que promou l'ús de la ceràmica i la pedra als projectes arquitectònics esdevingut a Las Vegas, als Estats Units!


El CID-Awards, Coverings Installation & Design, és un concurs anual i internacional que premia els projectes d'arquitectura que millor integren i combinen l'ús de la pedra i la ceràmica entre els seus materials constructius. Amb més d'un centenar de competidors, la 25ª edició dels CID-Awards ha reconegut entre els 12 millors projectes el de la Remodelació de la Riera de la Salut.


Pol Femenies, arquitecte del projecte, es va desplaçar fins als EUA el passat 29 d'abril per recollir el guardó a la fira Covering, un dels esdeveniments del sector de la ceràmica i la pedra natural més importants dels Estats Units. Ja de tornada, l'arquitecte s'ha apropat per Ràdio Sant Feliu per fer-nos partícips del premi. Hem rescatat el tall de l'entrevista per vosaltres, el podeu sentir a continuació:

Comentaris