L'Oficina es prepara per a les eleccions del 25-M

Aquest diumenge 25 de maig tots els ciutadans en edat de votar estem citats als nostres respectius col·legis electorals. Com ja va passar a les eleccions de 2011 i 2012, l'Oficina de Fem Barri serà un dels llocs designats per anar a votar, novament. 


Per tant: veïns i veïnes que heu rebut durant aquestes darreres setmanes la targeta censal convocant-vos a l'Oficina de Fem Barri, no cregueu que és una dada errònia. S'habilitarà com a local electoral en les eleccions europees d'aquest diumenge. A tal efecte, recordem als afectats, principalment del barri de Can Calders, que es podrà accedir únicament per l’entrada posterior ubicada al carrer Can Calders:


Recordeu que podeu consultar quin local electoral us pertoca per anar a votar, així com d’altres dades d'interès, en la tarja censal que puntualment heu d’haver rebut a casa vostra o bé per Internet al web de l'ajuntament el mateix dia de les eleccions. I si el dubte que teniu és que no sabeu a on para el vostre col·legi electoral, podeu consultar la seva ubicació al següent mapa:També en eleccions, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris