Sessió informativa del Pla d'Ocupació de Dinamització Digital!

Seguint amb el programa de Treball als barris que us vam presentar al gener i pel que fa uns pocs dies va tenir lloc la sessió informativa pel segon curs de Carretoners+TPC+manipulador d'aliment, tot seguit es realitzarà la sessió informativa pel pla d'ocupació de Dinamització Digital.


Per mitjà d'aquest Pla d'Ocupació, 5 joves d'entre 16 i 29 anys podran accedir al curs formatiu de 40 hores i posterior contracte amb l'Ajuntament de Sant Feliu. El pròxim divendres 23 de maig a les 10 h. a l'oficina del SOC es celebrarà la sessió informativa on s'explicaran totes les dades relatives com ara el perfil professional, sortida laboral, programa...

Per participar en aquesta sessió, és requisit indispensable presentar-se a l'Oficina del SOC (c/ Hospitalet s/n) abans de divendres, i preguntar pel Pla d'Ocupació de Dinamització Digital de Treball als Barris. Allà comprovaran les seves dades, i actualitzaran el perfil per poder accedir al procés de selecció. 

Sessió informativa: Pla d'Ocupació de Dinamització Digital.
Dia: Divendres 23 de maig.
Hora: 10 h.
Lloc: Oficina del SOC - Sant Feliu de Llobregat (c/Hospitalet s/n) (Google Maps).

Per a més informació, pots apropar-te a l'Oficina de Fem Barri en horari de Club de Feina dimarts i divendres de 9:30 h. a 11:30 h.Tot fomentant la inserció laboral, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris