Sessió informativa per accedir al Curs d'Anglès Bàsic!

Tal com avançàvem al darrer número de la revista Fem Barri, un dels cursos que tenim previstos per aquest 2014 arrencarà aviat: el curs d'Anglès Bàsic orientat a l'atenció al públic. Tothom qui vulgui accedir al procés de selecció d'aquest curs, 100% subvencionat i que té com a requisit estar a l'atur, atents perquè estem preparant una sessió informativa on podreu incriure-us.


El pròxim dilluns 26 de maig a les 9:30 h. a l'Oficina del Projecte d'Intervenció Integral als Barris de Can Calders i la Salut, és a dir, a l'Oficina de Fem Barri podreu assistir a la sessió informativa d'aquest curs que està orientat a perfils professionals del sector Serveis i que hagin de treballar de cara al públic. Com a requisit per participar-hi, estar a l'atur.

Com ja us hem comentat a entrades del bloc semblants a aquesta, si teniu dubtes, podeu apropar-vos per l'Oficina en horari de Club de feinadimarts i divendres de 9:30 h. a 11:30 h. Com sabeu, aquesta és una de les accions que estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris" i cofinançades pel Fons Social Europeu.

 Tot fomentant l'ocupació a través de la formació, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris