dimecres, 21 de maig de 2014

Sessió informativa per accedir al Curs d'Anglès Bàsic!

Tal com avançàvem al darrer número de la revista Fem Barri, un dels cursos que tenim previstos per aquest 2014 arrencarà aviat: el curs d'Anglès Bàsic orientat a l'atenció al públic. Tothom qui vulgui accedir al procés de selecció d'aquest curs, 100% subvencionat i que té com a requisit estar a l'atur, atents perquè estem preparant una sessió informativa on podreu incriure-us.


El pròxim dilluns 26 de maig a les 9:30 h. a l'Oficina del Projecte d'Intervenció Integral als Barris de Can Calders i la Salut, és a dir, a l'Oficina de Fem Barri podreu assistir a la sessió informativa d'aquest curs que està orientat a perfils professionals del sector Serveis i que hagin de treballar de cara al públic. Com a requisit per participar-hi, estar a l'atur.

Com ja us hem comentat a entrades del bloc semblants a aquesta, si teniu dubtes, podeu apropar-vos per l'Oficina en horari de Club de feinadimarts i divendres de 9:30 h. a 11:30 h. Com sabeu, aquesta és una de les accions que estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris" i cofinançades pel Fons Social Europeu.

 Tot fomentant l'ocupació a través de la formació, entre tots i totes Fem Barri!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS