Tarda d'activitats amb visió de futur!

Tot just fa un parell de mesos vau poder llegir en aquest mateix bloc com us fèiem partícips del taller participatiu en el procés de remodelació de la plaça de la Salut. Com ja sabeu, l'objectiu d'aquest taller era el de recollir les vostres observacions i suggeriments per tal de dissenyar un avantprojecte de remodelació integral de la plaça de la Salut i els seus entorns que satisfaci a veïnes i veïns.


Malauradament, l'activitat prevista per fer el diumenge 29 de març va haver de cancel·lar-se a causa de les fortes precipitacions d'aquell dia. Per tal de recuperar aquesta oportunitat de participar en aquest procés, demà 29 de maig a les 16:30 h. a la mateixa plaça de la Salut es convoca a veïnes i veïns per participar en el procés participatiu "Qué plaza queremos", un esdeveniment que inclourà animació per tal que fins i tot els més petits puguin participar i fer més seva la futura plaça.

Si es dona el cas de què no us podeu apropa a la plaça demà o més endavant se us acut alguna nova idea, no patiu perquè al web de l'Ajuntament podeu trobar un espai on fer les vostres aportacions. Només cal accedir a l'enllaç que tot seguit us indiquem, accedir a l'àrea on voleu incloure la vostra aportació i emplenar el formulari amb la vostra idea de milloraAprofitant l'avinentesa us fem ressò d'una altra activitat que tindrà lloc la mateixa tarda: a les 18:30 h. a l'escola Gaudí (Carretera Sanson, 10) esteu convidats a la xerrada informativa 'Economia domèstica' que durà a terme la cooperativa Som Energia i que us orientarà per tal d'estalviar energia a casa.


Entre tots i totes construïm el futur, entre tots i totes Fem Barri.

Comentaris