VI trobada d'intercanvi de plaques de cava als barris!

Dijous comencen les esperades festes de Primavera amb la tradicional 35ª Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat i la 56ª Exposició Nacional de Roses. Dins del marc d'aquestes festes tindran lloc diverses activitats que les entitats dels barris estan ultimant aquests dies i de les que ens farem ressò pròximament.


El diumenge 11 de maig de 9:30 h. a 13:30 h, com de costum, la pista de lleure de Can Calders (a la riera de la Salut) acull i dóna continuïtat a una fita que enguany serà el 6è any consecutiu: la nova edició d'Intercanvi de plaques de cava. Aquesta fita propicia que col·leccionistes de poblacions d’arreu de Catalunya s’apropin a la nostra ciutat per intercanviar les seves col·leccions de plaques de cava i que a més les puguin fer créixer amb l'adquisició de la placa commemorativa creada amb tal motiu. En aquesta ocasió es podrà aconseguir la placa commemorativa del roserista Pere Dot.


A partir de les 12:00 h. es podrà gaudir de la Sardinada popular al mateix emplaçament, una cloenda de luxe per omplir-se la panxa en bona companyia.

L'Associació de Veïnes i Veïns de Can Calders ja ha començat a fer difusió de l'esdeveniment i de ben segur que ja haureu pogut veure cartells com aquests que us mostrem per tot arreu.

 

Esteu convidats! Entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris